Cilinderkop revisie

Bij de Cilinderkop revisie wordt de cilinderkop van de automotor gerev­iseerd. De cilinderkop is één van de meest kwetsbare onderdelen van de auto. Schade kan ontstaan door verhitting van de motor, breken van de distributieriem of hoog olieverbruik. Auto Service Zwolle beschikt over de modernste machines om u zo snel en vakkundig mogelijk te helpen met het reviseren van de cilinderkoppen. 

De cilinderkop wordt eerst gedemonteerd en helemaal gereinigd. De koolaanslag wordt verwijderd en word helemaal ontvet. De cilinderkop wordt afgeperst om te kijken of er eventuele haarscheurtjes zijn. Alle kleppen en geleiders worden nauwkeurig opgemeten en als het nodig is worden deze ook vervangen, hierdoor wordt de diagnose vastgesteld. De klepzetels worden gefreesd voor de juiste afdichting. De laatste stap is de cilinderkop weer monteren en inspecteren als alles weer goed zit.

Wij van Auto Service Zwolle verzorgen ook uw in en uitbouw van de cilinderkop revisie , hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met ons om de prijs te bespreken en een afspraak te maken via de telefoon.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
© Auto Service Zwolle
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?