Kleine en grote onderhoudsbeurt

Wij regelen het voor u!

Kleine onderhoudsbeurt

Waar bestaat een kleine onderhoudsbeurt uit en om de hoeveel kilometers moet dit gedaan worden? Tijdens de “kleine beurt” wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Daarnaast worden alle vloeistoffen gecontroleerd en eventueel bijgevuld. Ook testen wij uw accu en zullen wij deze wanneer nodig vervangen. Dit natuurlijk in overleg met de klant.

De onderhoudsintervallen, dus het aantal kilometers tot de kleine beurt zijn verschillend per merk maar liggen normaliter tussen de 10.000 en 20.000 kilometer.

Grote onderhoudsbeurt

Waar bestaat een grote onderhoudsbeurt uit en om de hoeveel kilometers moet dit gedaan worden? Allereerst wordt de auto grondig gecontroleerd op een aantal belangrijke punten zoals de controle van het remsysteem, banden, verlichting, airbags en andere belangrijke systemen. Daarnaast wordt uiteraard de olie ververst en zullen alle filters vervangen worden. De vloeistoffen zoals koelvloeistof en ruitenwisservloeistof worden evenals de remvloeistof gecontroleerd en eventueel bijgevuld of ververst. De bougies of de gloeibougies worden vervangen en er zal daarnaast naar de staat van de accu gekeken worden door middel van een test.

Gereedschap

(06) 230 640 56

Auto Service Zwolle
Newtonweg 5
8013 RD ZWOLLE

logo-auto-service-zwolle